Velkomen som konfirmant i Vossakyrkjene 2018

No er det tid for å finne ut om du vil vera konfirmant i ei av vossakykjene det neste skuleåret. Konfirmasjonstida startar i august/september og varer fram til konfirmasjon i mai 2018.

Det vert informasjon om dette i Vangskyrkja ONSDAG 31. mai 2017. Dette er også T14, "trusopplæringsdag" for alle som går i 8. klasse på Voss ungdomsskule.

På Vossestrand vert det informasjonsmøte i Oppheim kyrkje onsdag 14. juni kl. 19:00.

Her finn du brosjyra som er sendt til alle dei aktuelle medlemane våre i Evanger, Voss og Raundalen sokn. Påmeldinga opnar 1. juni, etter informasjonsmøtet 31. mai.

Her finn du brosjyra som er sendt til alle dei aktuelle medlemane våre i Oppheim og Vinje sokn. Påmeldinga opnar 15. juni, etter informasjonsmøtet.

Påmeldingsskjema finn du under Konfirmant øverst på sida.

17. desember 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando