Sommarkonsertar i Vangskyrkja

Me samarbeider også dette året med stiftinga Musica Nord i Bergen. Dei 3 konsertane dette gjeld er på dato 24.07., 07.08. og 14.08.

Teknisk arrangør er Voss sokn. Kunstnarleg ansvarleg er Magnus Kløften. Som tidlegare år vert alle konsertane på onsdagar klokka 1400. Det er fritt tilgjenge, med kollekt ved utgangen til kyrkjemusikalsk arbeid i Voss sokn. Dei aller fleste konsertane har ei lengd på ca. 30-40 minutt.

19.06.: Distriktsmusikarane i Voss; Øystein Haga (fløyte), Stephan Frolov (fiolin), Kato Flem (flygel)

26.06.: Kvartett frå Voss; Dorthea Bergo (vokal), Kåre Nytun (gitar), Signe Førre (kontrabass), Magnus Kløften (flygel)

03.07.: Orgelkonsert; Magnus Kløften (orgel)

10.07.: Klaverkonsert; Inger Kristine Riiber (flygel)