Turistsesongen i Vangskyrkja/The tourist season in Vangskyrkja (Voss church)

Sommaren 2019 vert Vangskyrkja open for besøk og omvising i perioden 18. juni - 17. august. // The church will be open to visitors and guided tours between june 18th and august 17th.

Opningstider // Opening hours:

• Måndag/Monday: Stengd/Closed
  • Tysdag/Tuesday - Laurdag/Saturday: 10 - 16 / 10am - 16pm
  • Sundag/Sunday: Gudsteneste/Mass kl 11 / 11am

Me gjer merksam på at kyrkja vert stengd for turistar ved gravferd eller vigslar i opningstida. Dette vert skilta på utsida. // Please note that the church will be closed for tourists in occation of funerals or weddings within the opening hours. This will be notified outside the church.

Kvar onsdag kl 14 vert det konsert i kyrkja. Sjå eigen artikkel om dette.  // Every wednesday at 14pm there will be a concert in the church. Information on this in separate article on this website.

16. oktober 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando