MILK-kurs 2019-2020

I desse dagar tek me i mot påmelding til MILK-kurs. Dette er eit leiarkurs for 10.-klassingar. MILK står for MIni Leiar Kurs.

Kurset går over fem måndagsettermiddager pluss ein overnattingstur. Kyrkja i Voss og Voss KFUK-KFUM arrangerer dette kurset kvart år. Dette er det niande kurset i rekka.

Deltakarane skal innom ulike tema som: Ver deg sjølv, Stå opp for andre, Ulike leiarartyper, Makt kropp og grenser, Gudsteneste og Kor stort ansvar kan ein ung leiar ha. I tillegg skal deltakarane få prøva seg som leiarar anten i Voss KFUK-KFUM eller i barne og ungdomsarbeidet i Kyrkja på Voss.

Lurer du på om dette er noko for deg? Ta kontakt med Rønnaug (95262025) som gjerne svarer på alle slags spørsmål.

HER finn du invitasjonen til kurset.

Kursdagar i haust er desse måndagane
23. september, 14. oktober og 11. november.

Påmeldingsfrist torsdag 19. september.

16. oktober 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando