Invitasjon til møte mellom gravplassmyndigheitene og trudoms- og livssynssamfunn

Gravplassmyndigheitene i Voss, Vaksdal, Samnanger, Kvam, Jondal, Odda, Ullensvang, Eidfjord og Ulvik inviterer til  møte med trudoms - og livssynssamfunn som er verksame i området, for dialog rundt korleis  trudoms- og livssynssamfunna sine behov ved gravferd kan ivaretakast.

Tid: Tid: 4. november kl 1830 – 2000.
Stad:  Kyrkjetunet - Uttrågata 5, Voss.

For spørsmål, ta kontakt med Voss kyrkjekontor, 56523880 eller på epost: post.voss@kyrkja.no.

14. november 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando