Voss kyrkjelege fellesråd > Konfirmasjon > Konfirmasjon - info Voss

Voss. Evanger og Raundalen

03.09.2019: PÅMELDING til å HJELPA TIL PÅ GUDSTENESTE. Klikk deg inn HER og finn ut kva du vil gjera. Frist 10. september. Du finn framgangsmåte i dokumentet.

30.08.2019: Her finn de eit slags referat frå konfirmantforeldremøtet. Om noko er uklart eller de lurer på noko må de berre ta kontakt med oss.

19.08.2019: Alle konfirmantar får sin eigen Konfirmantbibel. Denne er på nynorsk. Om nokon ynskjer å ha Bibelen på bokmål må Rønnaug få beskjed på sms (95262025) så snart som råd.

14.08.2019: Rundt skulestart får alle påmeldte konfirmantar denne informasjonen i posten. I same sendinga ligg liste over konfirmasjonsdagane og liste over kven som er med i dei ulike gruppene våre.

Registreing av gudstenester for konfirmantane

Før konfirmasjonen skal me ha registrert sju gudstenester på kvar konfirmant.

Det gjer me på denne måten:

1. Ta med deg eit registreringsskjema når du går inn i kyrkja.
2. Fyll ut skjemaet undervegs i gudstenesta.
3. Lever skjemaet før du går.

Om du låner ein penn vert me glade om du legg den atttende i lag med skjemaet.

I Vangskyrkja er det ei eiga korg til ferdige skjema. I dei andre kyrkjene gir du det til presten eller kyrkjetenaren etter gudstenesta.

Om du er med på gudsteneste utanfor Voss er det ikkje sikkert dei har skjema. Då kan du få underskrift av ein som jobber der, eller du kan skrive ut dette arket og ta med deg. Det leverer du til Rønnaug når du er attende på Voss.

Undervisningsopplegg

Her finn de info om dei ulike gruppene. Meir info vert fyllt inn etter kvart.

KRIK-gruppa: Her finn de datoane for dei to KRIK-gruppene.

Nysgjerrigper-gruppa: Her finn de oversikt over samlingane.

Refleks Ten Sing: Oppstart torsdag 29. august. Konfirmantane møter i Vonheim kl. 17:00. Plan for hausten finn de her.

Film- og Bibel-gruppa: Info om datoar finn de her.

Hjelpa-T-konfirmantar: Samling for ALLE Hjelpa-T-konfirmantane 15. nov. kl. 11-14 (planleggingsdag) og 29. jan. kl. 14:30- 17:00. I samband med T-dagane kvar konfirmant skal vera med på, vert det oppmøte før T-dagen starter og rydding etterpå.

Konfirmasjon 2019

Vangskyrkja

Laurdag 2. mai kl. 10:00 A-klassen
  kl. 12:00 B-klassen
Sundag 3. mai kl. 10:00 C-klassen
  kl. 12:00 D-klassen
Sundag 10. mai kl. 10:00 E-klassen
  kl. 12:00 F-klassen

Evanger kyrkje

Helgetorsdag, 21. mai kl. 11:00

Raundalskyrkja

Laurdag 09. mai   Kl. 11:00

Kateket Rønnaug Eng Skjeldal, e-post: rs625@kyrkja.no, mob: 95 26 20 25.

14. november 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando