Undervisningsopplegg

I det sommareferien starta for skuleelevane hadde me 122 konfirmantar meldt inn.

På grunn av påmeldinga har me endra litt på gruppene. Me greier å få til tre KRIK-grupper. Gruppe 1 (Kjersti er leiar) består av konfirmantar i B- og F-klassen. Gruppe 2 har konfirmantar frå A- og D- klassen. Gruppe tre har konfirmantar frå C- og E-klassen. Rønnaug vert hovudleiar for gruppe 2 og 3.

Det vert berre ei Alpha-gruppe, på tysdagar. Misjon- og hobbygruppa går ut sidan det var så få som hadde meldt seg der.

Dei som ikkje fekk plass på første ønsket sitt er fordelt på dei andre gruppene etter kva dei hadde som andre ynskje.

Her kjem det informasjon om undervisningsopplegget i dei ulike gruppene etter kvart som det vert klart.

GOLF

KRIK, gruppe 1.

KRIK, gruppe 2.

KRIK, gruppe 3.

Refleks

Quiz- og Bibel

Video- og Bibel

Oversikt over felles arrangement for konfirmantane finn du her.

Voss. Evanger og Raundalen

Invitasjon til konfirmasjon 2018, Voss, Evanger, Raundalen

No er det tid for å tenke på om ein vil vera konfirmant i kyrkja i 2018.

Det vert T14 med ein smakebit på konfirmansjonsopplegget og informasjon om konfirmanttida ONSDAG 31. mai. Anten ein vil konfirmerast på Evanger, i Raundalen eller Voss møtes me slik i Vangskyrkja:

Kl. 15:00: A-, B- og C- klassen.

Kl. 16:00: D-, E- og F-klassen.

Kl. 17:00: Alle ungdomane og foreldre/føresette som vil høyra meir om konfirmantopplegget.

Om oppsett tid ikkje passar, går det greit å byte tidspunkt.

Påmeldinga opnar torsdag 1. juni. Me håper dei fleste greier å melde seg på innan 20. juni.

Brosjyra som er sendt i posten til alle me har i medlemsregisteret vårt finn du òg her.

Konfirmasjon 2017

Vangskyrkja

Laurdag 5. mai kl. 10:00 A-klassen
  kl. 12:00 B-klassen
Sundag 6. mai kl. 10:00 D-klassen
  kl. 12:00 F-klassen
Sundag 13. mai kl. 10:00 E-klassen
  kl. 12:00 C-klassen

Evanger kyrkje

Helgetorsdag, 10. mai kl. 11:00

Raundalskyrkja

Laurdag 12. mai   Kl. 11:00

Kateket Rønnaug Eng Skjeldal, e-post: kateket@voss.kyrkja.no, mob: 95 26 20 25.
Prest Kjersti Brakestad Boge, e-post:
kapellan@voss.kyrkja.no, mob: 95 26 20 22.
Diakon Sigrid Djukastein Mala, e-post:
diakon@voss.kyrkja.no, mob: 47 84 91 34.

27. juni 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando