Olsokstemne - Krossaset 2018

Publisert dato: 22.06.2018

Olsokstemne - Krossaset 2018

Olsok, 29.juli brukar det å vera eit Olsokstemne på Krossaset, øvst i Bordalen. Vi samlast ved steinkrossen som etter segnene vart sett opp av Heilag Olav då han kom til Voss i 1023.

Vi har utegudsteneste kl.12. Etterpå kosar vi oss med historieforteljing, nistemat og vi kan få kjøpa lappar og kaffi for kr.50. Vi har ein liten sporleik for borna.

Basar for misjonsprosjektet

Publisert dato: 05.04.2017

Basar for misjonsprosjektet

Vi fekk inn kr.20784,- på Basaren 30.april. Takk til alle som har kjøpt lodd, laga og gjeve gevinstar, og særskilt takk til konfirmantgruppa Misjon og Hobby.

30.april skal vi ha misjonsbasar etter gudstenesta.

Du kan kjøpa lodd i loddbøker på kyrkjekontoret. Lodda kostar kr.10,- per stk.

Basaren skal vera i prestegarden og vi skal ha åresal på basaren.

Vi skal servera etiopisk festmat (popcorn), anna etiopisk mat og kaker.

Velkomen!

Teser i Vangskyrkja

Publisert dato: 19.01.2017

Teser i Vangskyrkja

I Vangskyrkja har vi sett opp to dører, der vi kan hengja opp teser, som vi vil diskutera. Har du eit engasjement med kva kyrkja er og skal vera, vil vi gjerna få høyra. Kvar søndag vil vi hengja opp ei ny tese etter gudstenesta. Dei som vil kan melda i frå til sokneprest Kjersti Brakestad Boge og få hengja opp si tese.

Fleire artiklar
21. juli 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Voss kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando